AFM  100X100 PRIJS € 420
NNN
DDDDEEE
IVAN RUYS NR 4 MEISJES      AFM 70X50      € 350
galerieg
ggggggggg
AFHAALMOGELIJKHEDEN 24 – 25 -26  en 31 December en 01 Januari  Gerookte visschotel Gev
A
A
AFHAALMOGELIJKHEDEN 24 – 25 -26  en 31 December en 01 Januari   FEESTBUFFET Prijs 25 € pp. HalveTomaat Noordzeegarnaal Halve pêche tonijnsla Gerookte visschotel Gevuld eitje fantasie Hespenrol verse asperges Zalmfilet met scampi's Rosbief (filet d'Anvers) met verse groenten Gebraad met vers fruit Ardense paté met rauwe groenten Gebraden kipfilet Diverse salades (tomaat,komkommer,gemengde sla) Diverse sausen Pastasalade en aardappelsla 2 broodjes pp. Dit buffet kan uitgebreid worden met warme gerechten (zelf op te warmen). Voor keuze en prijs kan u ons contacteren *** HUISBEREIDE ONTBEENDE EN GEVULDE KALKOEN Drie mogelijke bereidingswijzen : a: gevuld met fruit / currysaus apart b: gevuld met champignons /champignonsaus apart c :gevuld met noten en wilde champignons / wildsaus apart Prijs per kilo rauw gewogen € 20 (minimum 3kg +- 10 personen) Mogelijkheid om warm af te halen op afspraak Indien gewenst leveren we groenten (of fruit) en aardappelen (of brood) aan € 5,00 pp INDIVIDUELE GERECHTEN VOORGERECHTEN prijs per persoon EUR Gevulde tomaat noordzeegarnaal  6,50 Pompelmoes met rivierkreeftstaartjes 6,00 Rundercarpaccio 6.00 Visschelpje oostendse wijze  6,00 Scampi’s Calluna: roomsaus met look  7,50 Scampi’s in lichte curryroomsaus  7,50 Sint Jacobsvruchten in champagnesaus 10.00 SOEPEN prijs per liter EUR Tomatenroomsoep met balletjes 5,00 Kippenroomsoep  6,00 Vissoep “Calluna”   9,00 HOOFDGERECHTEN prijs per persoon EUR Kabeljauwmoot Florentine (spinazie en kaassaus) 14,00 Zalmmoot met witloof en kreeftensaus met roze pepertjes 14,00 Normandische tongfilets 15,00 Haantje van Normandië (appel calvados)  13,00 Kalmthoutse konijnenbout (appel,peperkoek,oesterzwam..) 13,00 Kalfsgebraad Orloff (ham, champignons, kaassaus) 13,00 Hazenrugfilet in herfsttooi 18,00 Hindenfilet in herfsttooi 18,00 Bij deze gerechten zijn de garnituren en aardappelen (kroketten, puree of gratin) inbegrepen Opgelet: Deze gerechten kunnen enkel afgehaald worden. Er is in deze periode geen levering aan huis mogelijk. Per hoofdgerecht geldt er een minimum van 4 personen. De gerechten dienen zelf opgewarmd te worden in de oven Wij kijken alvast uit naar uw bestelling. Deze kan via 03 666 85 81 of calluna@skynet.be Wij wensen iedereen graag een zalige Kerst, een gezellig Oudjaar en een spetterend, gezond en culinair 2016 !!!!! Met vriendelijke groeten    het Calluna team
                  ZATERDAGAVOND 13 feb  en ZONDAG 14 feb  2016 Valentijnmenu     Rundercarpacio bedwelmd door rucola, parmezaan en pijnboompitten of tomaat mozzarella omhelsd door portobellochampignon  of lieflijk scampibrochetje op een bedje van sla   Soepje “pomme d’amor” Of Bitterzoet exotisch witlofsoepje vergezeld van gerookte zalmsnippers   Op de v1
                  ZATERDAGAVOND 13 feb  en ZONDAG 14 feb  2016 Valentijnmenu     Ru 7.7775ndercarpacio bedwelmd door rucola, parmezaan en pijnboompitten of tomaat mozzarella omhelsd door portobellochampignon  of lieflijk scampibrochetje op een bedje van sla   Soepje “pomme d’amor” Of Bitterzoet exotisch witlofsoepje vergezeld van gerookte zalmsnippers   Op de vel gebakken Skreihaasje met lieftallig duo van groentenpuree en Noilly Pratsaus of e 8grilde kalfsoester gestreeld door Stroganoff sausje of La  €€msrugfilet romantisch bedekt met kruidenkorstje met sausje van de  chef     Cup hoofdgerecht tel 03 6668581

re

gggg

wij zijn omi en opa geworden van een kleinzoon  klik op de verschille nde optie’s bijvoorbee ld nieuws, blog enzovoort voor enkele foto’s
wij  klik op de verschillende optie’s bijvoorbeeld nieuws, blog enzovoort voor enkele foto’s
GE
HHH
H
T
gegggggggg
ggggggge
teeeteve
ge
pap
d
Zz
zzzzzz
zzzzz
zzzzzz
rrrrr
FFF
YYYYY
TT
RESTAURANT  CALLUNA

Graag enkele interresante links in onze gemeente

Over

met vriendelijke groeten